Pikantný guláš

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (pre 4 osoby): 600 g bravčového mäsa na guláš, 2 cukiny, 2 papriky, 1 téglik kyslej smotany, 2 paradajky, 3 PL oleja, sladká paprika, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie

Postup: Mäso pokrájame na väčšie kúsky. Cibuľu nakrájame na plátky. Cesnak nakrájame nadrobno. V hrnci zohrejeme olej, pridáme kúsky mäsa a opečieme ich zo všetkých strán. Osolíme, okoreníme a pridáme sladkú papriku. Mäso premiešame a podusíme spolu s cibuľou a cesnakom. Paradajky narežeme, sparíme, ošúpeme, odstránime jadrovník, dužinu nakrájame na malé kúsky a pridáme k mäsu. Zmes podlejeme vodou. Hrniec zakryjeme a dusíme 4 minúty. Cukiny pokrájame na plátky a papriky na pásiky. Obe pridáme k mäsu a všetko spolu dusíme 15 minút. Nakoniec pokrm dochutíme a chuť zjemníme smotanou.

 


AdSense