Baraní guláš

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (6 porcií): 800 g baranieho stehna, 100 g bravčovej masti, 1 väčšia cibuľa, rasca, 2 strúčiky cesnaku, mletá červená paprika, 700 g zemiakov, 4 zelené papriky, 4 paradajky, voda, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Umyté, pokrájané mäso na menšie kúsky opražíme na masti za stáleho miešania. Pridáme nakrájanú cibuľu, rascu, cesnak, mletú červenú papriku, korenie. Niekoľko m dusíme, podlejeme vodou tak, aby bol mäso prikryté. Osolíme, na miernom ohni varíme 1 1/2 h. Keď je mäso mäkké, pridáme na kocky nakrájané zemiaky, papriky, paradajky. Ak treba, podlejeme vodou. Dovaríme domäkka.

Podávame s chlebom.