Hovädzina s fazuľou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 450 g hovädzieho zadného mäsa bez kosti, 400 g červenej fazule, 250 ml červeného vín, 3 väčšie cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 malý paradajkový pretlak alebo olúpané paradajky z konzervy, 2 PL oleja, 2 červené papriky, 1 ČL rasce, 1 ČL majoránu, 1 ČL posekaných čili papričiek, 1 bujónová kocka, 1 PL posekanej petržlenovej vňate, soľ

Postup: Fazuľu na noc zalejeme vodou, potom scedíme, nalejeme červené víno, varíme 10 - 15 m. Mäso pokrájame na drobné kúsky, orestujeme na oleji, pridáme 2 pokrájané cibule, prelisovaný cesnak, spolu pražíme, pridáme pretlak, fazuľu, ochutíme koreninami, premiešame, zalejeme vodou, aby všetko bolo prikryté. Pred koncom varenia pridáme bujónovú kocku, papriky pokrájané na pásiky, opatrne ochutíme soľou, dusíme domäkka.Mäso podávame ozdobené kolieskami cibule a vňaťou.

Príloha hranolky.

 


AdSense