Hovädzie medajlóniky s egrešmi

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 100 g hovädzej panenky, 1 šálka egrešov, worcesterská omáčka, 1/2 PL sójovej múky, 1 PL Flóry, 1 šalotka, 1 PL tekvicových semienok, štipka morskej soli, mleté biele korenie

Suroviny: Panenku nakrájanú na medajlóniky naklepeme, mierne osolíme, okoreníme. Na rozohriatom rastlinnom tuku a nadrobno pokrájanej šalotke ich opekáme z oboch strán, podlejeme malým množstvom vriacej vody, pridáme worcesterskú omáčku, dusíme do mäkka, pred záverom poprášime sójovou múkou, pridáme umyté egreše, tekvicové semienka, pod pokrievkou dusíme 5 minút.

 


AdSense