Hovädzie podľa Stroganova

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 1/2 kg hovädzej sviečkovej, 3 PL oleja, 1 cibuľa, hrnček bieleho jogurtu, 1 KL hladkej múky, 2 PL kečupu, soľ, mleté čierne korenie

Postup: Mäso nakrájame na tenšie plátky, naklepeme, pokrájame na rezance. V hrnci rozpálime olej, mäso z oboch strán prudko opražíme. Hrniec prikryjeme, pokrievkou, mäso pomaly dusíme až zmäkne. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, zalejeme jogurtom, s rozmiešanou múkou, kečupom. Všetko krátko podusíme

Podávame s ryžou, alebo zemiakovými hranolkami či kroketami.

 


AdSense