Roštenka Orient

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 400 g hovädzej roštenky, 40 g masti alebo oleja, 40 g cibule, 50 g čerstvých hríbov alebo šampiňónov, 40 g paradajkového pretlaku, 20 g hladkej múky, 50 ml červeného vína, 1 strúčik cesnaku, mleté čierne kornie, soľ

Postup: Umyté mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, opečieme na masti z oboch strán, vyberieme, vo výpeku orestujeme pokrájanú cibuľu. Rezne vložíme spät, podlejeme 100 ml vody, pridáme pokrájané umyté huby, pretlak, pretlačený cesnak a dusíme domäkka. Rezne vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, nalejeme víno, scedíme na rezne.

Príloha: ryža, makaróny, knedľa.

 


AdSense