Hovädzina s karí

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 1 PL oleja, 1 cibuľa, 150 g šampiňónov, 400 g hovädzej sviečkovice, 1 1/2 nakladaného zázvoru, 2 strúčiky cesnaku, 1 1/2 rozdrvených sušených čili papričiek, 3 ČL karí korenia, šťava z 1/2 limety, 400 g paradajok, 1 ČL škrobovej múčky, 300 g bieleho jogurtu, 1 PL medu, 125 g špenátu

Postup: Na panvici rozohrejeme olej, opečieme nakrájanú cibuľu, šampiňóny na silnom ohni 2 m, pridáme na rezance nakrájanú hovädzinu, opečieme. Do panvice pridáme nasekaný zázvor, čili papričky, cesnak, karí, pražíme 2 m, vsypeme pokrájané paradajky, dusíme. Zmes zahustíme škrobovou múčkou rozmiešanou s 1 PL vody, vlejeme jogurt, med, necháme prevrieť. Do hotového mäsa primiešame šalát, limetovú šťavu.

Podávame s ryžou basmati.

 


AdSense