Mexická pálivá panvica

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g hovädzieho mäsa, 4 PL oleja, 1 ČL tabasca, 2 ČL orchesterskej omáčky, 1 cibuľa, 2 papriky, 5 PL pálivej mexickej omáčky (polotovar/, soľ, trochu citrónovej šťavy

Postup: Mäso nakrájame na jemné rezance. Olej zmiešame s tabascom, worchesterskou omáčkou, premiešame s mäsom, necháme 1/2 hod. odležať. Cibuľu ošúpeme, nakrájame, papriku umyjeme, vyberieme jadrovník, nakrájame na rezance. Panvicu na sucho zohrejeme, dáme na ňu mäso nálevom, pridáme cibuľu a opekáme asi 5. min. Mexickú omáčku rozriedime 2 PL vody, premiešame, dochutíme soľou a citrónovou šťavou. Podávame so slanými čipsami alebo chlebom.

 


AdSense