Rafinovaný hovädzí rezeň

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 400 g hovädzieho mäsa, 1 - 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, horčica, strúhanka, 2 vajcia, hladká múka, nasekaná petržlenová vňať, olej, čierne korenie celé bobkový list, zeleninový vývar

Postup: Hovädzie mäso nakrájame na plátky, naklepeme. Potom posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou z oboch strán. Odložíme na chladné miesto a necháme odležať 30 minút. Potom mäso vyklepeme v strúhanke a obalíme v rozšľahaných vajciach, do ktorých sme pridali hladkú múku, soľ, vegetu, petržlenovú vňať. Mäso prudko opečieme na panvici v rozpálenom oleji. Po opečení preložíme do zapekacej misy. Pridáme kolieska cibule, strúčiky cesnaku, bobkový list, celé nové korenie a celé čierne korenie. Podlejeme zeleninovým vývarom, prikryjeme alobalom a vložíme piecť do vyhriatej rúry na 50 - 60 minút.

 


AdSense