Orientálna hovädzina

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 50 g masla, 60 g hladkej múky 1,5 dl zeleninového vývaru, soľ, čierne korenie, bobkový list, 2 dl smotany, 4 PL ostrejšej horčice, 1 PL kremžskej horčice, 2 PL kyslej smotany

Postup: Hovädzie plátky skropíme sójovou omáčkou. Ananás pokrájame na kúsky, očistený pór na šikmé kolieska. V kastróle rozhorúčime 3 PL oleja, zosklovatíme na ňom pór. Vsypeme ryžu, vlejeme vývar, osolíme, varíme 15 m. Pridáme ananás, varíme ďalších 5 min. Na panvici rozhorúčime 2 PL oleja, vložíme mäso, opečieme, vyberieme z panvice na teplé miesto. Do panvice vložíme ošúpané arašidy, na kocky pokrájanú cibuľu, vlejeme smotanu, pomiešame. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, privedieme do varu. Pridáme mäso, dusíme 10 min. Ryžu s mäsom ďalšími dodatkami rozdelíme na taniere a polejeme omáčkou.

 


AdSense