Roštenka plnená šunkou a zemiakmi

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g hovädzej roštenky, 150 g šunky, 100 g čerstvých hríbov (sterilizovaných šampiňónov/, 2 uvarené zemiaky, 30 g masti, 1 menšia cibuľa, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Nakrájané huby speníme na cibuli, pridáme na kocky nakrájanú šunku, zemiaky, ochutíme soľou, korením, petržlenovou vňaťou. Mäso naklepeme, nasolíme, okoreníme, naplníme plnkou, stočíme, previažeme niťou. Rolky z oboch strán opečieme na horúcej masti, podlejeme trochou horúcej vody, dusíme pod pokrievkou 10 minút. Odstránime niť, mäso pokrájame na plátky.

Podávame s dusenou ryžou, uhorkou alebo zeleninovým šalátom.

 


AdSense