Španielke vtáčky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 hovädzie rezne zo stehna, 2 PL horčice, soľ, mleté čierne korenie, 2 kusy párkov, 1 vajce, 4 plátky oravskej slaniny, 2 cibule, 4 malé kyslé uhorky, 1 PL masti, 2 PL hladkej múky, špáradlá

Postup: Naklepané rezne osolíme, okoreníme, natrieme horčicou, na každý kúsok mäsa položíme polovicu párku, štvrtku vajca uvareného natvrdo, plátok slaniny, cibule, uhorky. Rezne stočíme, okraje spojíme špáradlom. Vtáčky prudko opečieme zo všetkých strán na rozpálenej masti, pridáme posekanú cibuľu, osmažíme, podlejeme 1 l horúcej vody, 30 - 40 min. dusíme domäkka, vtáčky vyberieme, šťavu zaprášime múkou, pomiešame, vložíme mäso, 10 min. varíme.

Ppríloha ryža alebo zemiaky.

 


AdSense