Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 1 hus, mleté korenie, tuk na pečenie, citrónová šťava, voda na podlievanie.

Plnka: 70 g masla, 2 vajcia, 2 žemle, 1/2 šálky mlieka, soľ, korenie, 100 g gaštanov

Postup: Maslo so žĺtkami vymiešame do peny, pridáme vyžmýkané žemle v mlieku, osolíme, okoreníme, premiešame, pridáme opečené gaštany, zamiešame, primiešame sneh z bielkov. Očistenú hus, osolíme zvnútra i zvonka, okoreníme, naplníme gaštanovou plnkou, dáme na pekáč, pokvapkáme citrónovou šťavou, podlejeme vodou, upečieme, počas pečenia podlievame. Podávame so zemiakovou kašou.

 


AdSense