Zapečený karfiol

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 400 g uvarených cestovín, 500 g uvareného karfiolu, 3 dl kyslej smotany, 4 vajcia, nakrájaná pažítka, 50 g údenej klobász, 50 g nastrúhaného tvrdého syra, 100 g mozarelly, soľ, mleté čierne korenie, vegeta

Postup: V miske zmiešame uvarené cestoviny, karfiol rozobratý na malé ružičky, žĺtky, nastrúhaný tvrdý syr, soľ, vegetu, mleté čierne korenie, nakrájanú pažítku a tuhý sneh z bielkov, zľahka premiešame. Pripravenú masu dáme do vymastenej zapekacej misy, pridáme na kolieska nakrájanú údenú klobásu a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Krátko pred dopečením pridáme mozarellu natrhanú na malé kúsky a necháme zapiecť.

a posypeme vňaťou.

 


AdSense