Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 600 g kuracích pŕs alebo bravčovej krkovičky, 1,5 kg kyslej kapusty, 300 g prerastenej oravskej slaniny, 1 kg zemiakov, 2 väčšie cibule, 0,5 l kuracieho vývaru. mleté čierne korenie, sladká paprika, olej, soľ

Postup: Do širšieho veľkého hrnca nalejeme trošku oleja, pridáme na tenké rezance pokrájanú oravskú slaninu, opečieme do zlatista, potom pridáme mäso nakrájané na kúsky. Keď mäso chytí kôru, pridáme cibuľu, šťavu necháme odpariť. Potom pridáme posekanú kapustu nadrobno sekáčom na bylinky, dusíme za občasného premiešania, ak treba prilejeme vývar alebo vodu z kapusty. Po 50 min. pridáme na kocky nakrájané zemiaky, krátko predtým predvarené. Po 10 min. zmes dokoreníme, dusíme 10 min.

 


AdSense