Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 1 menšie kura, 2 citróny, 1 cibuľa, materina dúška, majorán, petržlenová vňať, bobkový list, 1 kocka hovädzieho vývaru, 1 dl bieleho vína, olej, soľ, celé čierne korenie

Postup: Očistené kura nakrájame na časti, vložíme do misy a marinujeme v citrónovej šťave spolu s citrónovou kôrou, soľou a celým čiernym korením približne hodinu. Na oleji opražíme cibuľu (nesmie sčervenieť). Kura vyberieme z marinády a spolu s cibuľou pražíme ešte niekoľko minút. Posolíme, okoreníme a po chvíli podlejeme marinádou. Pridáme bylinky, zalejeme vínom a varíme 45 minút. Občas podlejeme vývarom a nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou. Ako prílohu odporúčame pečené zemiaky.

 


AdSense