Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 4 kusy kuracích pŕs, 1 cibuľa, 10 čerešňových paradajok, 1 zelená paprika, 100 g oravskej slaniny

Marináda: 1 PL bieleho vína, 1 PL sójovej omáčky, trošku posekanej pažítky, 2 PL oleja, 1 roztlačený strúčik cesnaku, vegeta, korenie

Postup: V mise zmiešame všetky prísady a vložíme do nej na kúsky nakrájané mäso, marinujeme 30 minút. Cibuľu pokrájame na kolieska, papriku na kocky, slaninu na malé plátky a striedavo napichujeme na ihlu. Grilujeme 10 min., obraciame. Podávame so zeleninovým šalátom.

 


AdSense