Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 570 g kuracích pŕs, 100 g cibule, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 50 ml bieleho vína, 100 g ríbezlového kompótu (bez šťavy), 100 g oleja, oregano, soľ cesto: 4 vajcia, 4 PL hladkej múky, 4 PL mlieka

Postup: Umyté, usušené kuracie mäso pokrájame na hrubšie rezance a posolíme. Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a orestujeme na horúcom oleji. Pridáme mäso a opečieme. K opečenému mäsu pridáme pokrájané šampiňóny a ribezľový kompót. Zmes ochutíme oreganom, podlejeme vínom a podusíme. Upečieme tenké omelety (na 1 kus a osobu 1 vajce) a naplníme mäsovou zmesou. Podávame so zeleninou.

 


AdSense