Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (2 osoby): 1 kg kuracích pŕs. 100 ml oleja, 4 strúčiky cesnaku, 2 PL drveného korenia, štika zázvoru, štipka mletého koriandra, grilovacie korenie, 2 PL sójovej omáčky, 2 PL medu, 100 g kečupu, soľ

Marináda: v miske zmiešame olej, prelisované strúčiky cesnaku, mleté korenie, zázvor, koriander, grilovacie korenie, sójovú omáčku, med a kečup. Zmes podľa potreby osolíme.

Postup: Kuracie prsia umyjeme, osušíme, ponoríme do marinády a necháme stáť v chladničke. Potom ich nakrájame na dlhé pásiky a ponapichujeme na špajle.

Opekáme na panvici a podávame s ryžou alebo zemiakmi.

 

 


AdSense