Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 700 g kuracích rezňov, 2 strúčiky cesnaku, 60 g suchých paradajok v olivovom oleji, 2 PL olivového oleja, 20 g masla, 500 g čerstvých paradajok, 200 g mozarelly, PL nakrájanej bazalky, 8 kusov toastov, 1 PL Podravky s bylinkami

Postup: Kuracie rezne jemne vyklepeme, posypeme Podravkou a necháme stáť asi 30 min. Na panvici roztopíme maslo a olivový olej, potom na ňu položíme marinované rezne a pražíme z každej strany 5 - 6 min. Suché paradajky, cesnak a bazalku rozmixujeme. Panvicu zložíme z ohňa, každý rezeň pomažeme rozmixovanou masou a položíme naň v panvici plátky čerstvých paradajok a mozarelly. Opäť dáme na oheň, prikryjeme, pečieme ešte asi 5 min. (aby sa syr roztopil).

Toast upečieme v hriankovači alebo na panvici. Na každý teplý toast položíme kurací rezeň, podávame so zeleným šalátom.

 


AdSense