Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 kuracie prsia po 200 g, mleté biele korenie, 4 dl zeleninoivého vývaru, 200 g póru, maslo, vegeta, nasekané čerstvé bylinky (tymian, šalvia, pažítka, petržlenová vňať, prípadne ďalšie/, 1 PL hladkej múky, mlieko (šľahačková smotana

Postup: Kuracie prsia na vrchu jemne narežeme do kríža, osolíme, okoreníme. Uvaríme (pošírujeme) nad parou alebo v zeleninovom vývare. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Z masla a hladkej múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme horúcim vývarom, pridáme nasekané bylinky, dochutíme soľou a korením , zjemníme mliekom alebo smotanou. Pór umyjeme, nakrájame na dlhé rezance, veľmi krátko podusíme na troške masla a ochutíme vegetou. Mäso pokrájame na kúsky.

 


AdSense