Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 1 kurča, 200 g bielej reďkovky, 2 menšie cibule, 400 g kyslej kapusty, 1 smotana na varenie, mletá rasca, 100 g masla, soľ, olej

Postup: Kurča rozdelíme na porcie, posolíme. Očistenú cibuľu najemno nakrájame a reďkovku postrúhame. Cibuľu udusíme na oleji, pridáme reďkovku, pokrájanú kyslú kapustu, rascu a smotanu. Všetko premiešame a dáme na vymastený menší plech. Na kapustový základ poukladáme porcie kurčaťa, ktoré dobre potrieme maslom. Vložíme do horúcej rúry a zakryté pečieme. Elektrická rúra 200, teplovzdušná 180 °C, plynová stupeň 4, čas 35 - 40 minút. Po 30 min. odokryjeme a dopečieme.

Podávame so zemiakmi.

 


AdSense