Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): menšia cukina, 4 PL oleja, 400 g kuracích pŕs 1 vajce, 30 g strúhaného parmezánu, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 4 rajčiny, kečup, provensálske korenie, cukor, soľ, korenie

Postup: Cukinu nakrájame na jemné plátky, povaríme v slanej vode 3 min., prelejeme studenou vodou, z oboch strán potrieme olejom, grilujeme do zlatista. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na pásiky, osolíme, namočíme do rozšľahaného vajca s nastrúhaným parmezánom. Na panvici rozohrejeme 2 PL oleja, mäso opečieme. Na oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme najemno nakrájané paradajky, zmes zalejeme kečupom, necháme dusiť. Osolíme, pridáme provensálske korenie, čierne korenie, trošku cukru, vložíme do ohňovzdornej misy, navrch rozložíme plátky cukiny, mozarelly. Zapekáme 30 min. Podávame s opečenými kúskami cesnaku pečivom.

 


AdSense