Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 1,5 kg kurčaťa, 120 g masla, 1 väčšia cibuľa, 150 g hríbov, 40 g hladkej múky, 500 ml kyslej smotany, voda na podliatie, 1 ČL vegety, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Očistené, umyté, naporciované kurča opečieme na masle, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, chvíľu smažíme, podlejeme horúcou vodou podľa potreby. Očistené, pokrájané hríby pridáme k mäsu, posolíme, okoreníme vegetou, dusíme pod pokrievkou 20 - 25 min. Mäkké kurča vyberieme, šťavu zahustíme hladkou múkou rozmiešanou v kyslej smotane, povaríme.

Podávame s knedľami, či haluškami.

 


AdSense