Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 400 g kuracích pŕs, 200 g mangoldu, 1 červená, žltá paprika, 100 - 150 g šampiňónov, 150 g zemiakov, 4 PL masla, 500 ml slepačieho vývaru, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na pásky, opečieme na rozpálenom masle. Papriky, cibuľu pokrájame na malé kúsky, zemiaky na hranolčeky. Všetko pridáme k opečenému mäsu, zalejeme vývarom, dusíme domäkka. Mangoldu necháme namočený pár minút v studenej vode, osušíme na sitku. Listy nakrájame na širšie rezance, pridáme pred dovarením so šampiňónmi k mäsu, dochutíme soľou, korením.

 


AdSense