Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (6 osôb): 1 kurča l kg, 400 g bryndze, 150 g strúhanky, 8 vajec, 30 g kryštálového cukru, mlieko podľa potreby, 1/2 vrecka prášku do pečiva, 150 g cibule, 300 g zelenej fazuľky, čierne mleté korenie, soľ, olej

Postup: Osolené kurča opečieme do zlatista tak, aby ľahko odpadávalo z kostí. Vykostené mäso pokrájame na kocky. Sparenú fazuľku s prídavkom citrónovej šťavy podusíme na osmaženej cibuli, podlievame zeleninovým vývarom, pridáme mäso a 1/2 bryndze. Za stáleho miešania pripravíme mierne tekutú zmes do omeliet, osolíme, okoreníme podľa potreby. Z vajec, strúhanky, bryndze pripravíme cesto s kypriacim práškom, necháme odpočinúť 20 min., prípadne zriedime mliekom. Na pomastenej panvici pripravíme omelety, naplníme kuracou zmesou. Podávame s čerstvou zeleninou.

 


AdSense