Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 3 PL oleja, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 2 plátky čerstvého ďumbiera, 1/2 ČL kurkumy, 1/2 ČL mletej rasce, 1/2 ČL mletého koriandra, 1/2 ČL karí korenia, 2 paradajky, 4 kuracie prsia, 150 ml sladkej smotany, arabský chlieb, 200 g špenátu

Postup: Do rozohriateho oleja na panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu, cesnak, chvíľu pražíme, pridáme plátky ďumbiera a všetky koreniny, potom pridáme umyté, nakrájané paradajky, 7 m pražíme na miernom ohni, až sa rozvaria na kašu. Z mäsa odstránime kožu, nakrájame ho na menšie časti. Do rozvarených paradajok pridáme mäso, dusíme až je biele a mäkké, osolíme, okoreníme, prilejeme smotanu, dusíme 6 min. Potom pridáme špenátové listy, necháme zovrieť, odstavíme. Podávame s opečeným chlebom.

 


AdSense