Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 4 kuracie stehná, 3 veľké mrkvy, 2 veľké petržleny, 2 biele cibule, 1 červená cibuľa, 1 zeler, 1 pór, 6 strúčikov cesnaku, 2 ČL provensálskych byliniek, soľ, mleté čierne korenie, olivový olej

Postup: Umytú, očistenú zeleninu nakrájame na väčšie kúsky, nasypeme na pekáč, pokvapkáme olejom, korením, premiešame. Umyté, osušené stehná osolíme, okoreníme, posypeme bylinkami, uložíme na zeleninu v pekáči, zakryjeme alobalom, pečieme pri 180 st, 45 min. Občas podlievame vodou, aby zelenina neprihorela. Po 45 min. alobal zložíme, pečieme 5 - 10 min., aby sa vytvorila chrumkavá kôra.

 


AdSense