Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 4 plátky kuracích pŕs, hladká múka, 2 vajcia, strúhanka, olej. Cesnakové maslo: 100 g masla, 3 strúčiky cesnaku, hrsť čerstvých špenátových listov

Postup: Umyté, osušené mäso naklepeme. Z každého kúska urobíme kapsu. Zmiešame maslo, pretlačený cesnak, nakrájané špenátové listy, soľ, korenie. Na fólii na pečenie vytvarujeme z masla valček nakrájame z neho hrubšie rezy, vložíme do mäsových káps, ktoré uzavrieme špáradlom. Prsia obalíme v trojobale, ešte raz vo vajci, strúhanke, vypražíme na horúcom oleji, potom dáme na pár minút do rúry na rošt, aby boli chrumkavé.

 


AdSense