Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g kuracích pŕs, 40 g ryže, 50 g mrkvy, 30 g petržlenu, 30 g kalerábu, 20 g masla, 20 g hladkej múky, 200 ml hovädzieho vývaru, soľ

Postup: Očistené mäso nakrájame na rezne naklepeme, osolíme. Očistenú koreňovú zeleninu, kaleráb nakrájame nahrubo, podusíme s ryžou v 200 ml vody do polo mäkka. Na každý rezeň dáme KL predvarenej zeleninovej zmesi, rezne stočíme, spichneme kovovými špáradlami na španielske vtáčiky, opražíme na polke masla na teflónovej panvici. Mäsovú omáčku zhustíme zvyškom masla, podlejeme vývarom, dusíme domäkka. Podávame so zemiakovou kašou, zeleninovým šalátom.

 


AdSense