Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 2 PL postrúhanej pomarančovej kôry, 100 ml pomarančovej šťavy, 2 ČL citrónovej kôry, 50 ml citrónovej šťavy, 3 PL medu, 1/2 ČL mletého bieleho korenia, 4 morčacie rezne bez kože, 500 g mladej zelenej fazuľky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku

Postup: V miske zmiešame citrónovú, pomarančovú kôru s medom, korením. Prsia vyklepeme, posypeme soľou. Fazuľku uvaríme v osolenej vode tak, aby ostala chrumkavá, scedíme, odložíme na teplé miesto. V panvici roztopíme maslo, opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, preložíme na tanier a na panvici opečieme rezne z oboch strán, prilejeme citrusovú zmes s medom, vsypeme cibuľu s cesnakom, 2 m prevaríme. Podávame s fazuľkou.

 


AdSense