Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 4 morčacie rezne, 1 Pl masla, 200 g pečeňovej paštéty, vajce, 2 Pl nasekanej petržlenovej vňate, 10 nakladaných uhoriek, soľ, 2 Pl kremžskej horčice, mleté čierne korenie 2 Pl oleja, 2 nektárinky, 125 ml pomarančovej šťavy, 4 šalotky

Postup: Jednu šalotku očistíme, nakrájame nadrobno a opražíme na masle. Cibuľu zmiešame s pečeňovou paštétou, vajíčkom, petržlenovou vňaťou a nakrájanými nakladanými uhorkami. Umyté rezne jemne vyklepeme, potrieme horčicou a pečeňovou zmesou. Mäso zvinieme do rolky, prepichneme špáradlom. Okoreníme, osolíme. Závitky opekáme 8 m. na oleji. Umyté nektárinky rozpolíme, vyberieme kôstky, nakrájame na plátky. Upečené závitky vyberieme, v šťave opražíme na plátky nakrájanú cibuľu. Pridáme pomarančovú šťavu a výpek necháme zovrieť. Pridáme nektárinky a krátko povaríme. Upečené závitky podávame poliate omáčkou.

 

 


AdSense