Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 1 veľká konzerva zaváraného ananásu, 1%00 ml sójovej omáčky, 1 - 2 PL medu, trochu červenej papriky a čili korenia, 700 g morčacích pŕs, 200 g slaniny, olej podľa potreby

Postup: Rúru predhrejeme na 200 °C. Šťavu z ananásu zlejeme do misky, ananás necháme odkvapkať na site. Premiešame sójovú omáčku, 3 PL ananásovej šťavy, med, pridáme červenú papriku a čili. Morčacie prsia nakrájame na kocky, dáme do marinády, premiešame a necháme odstáť pol hodiny. Ananás a slaninu nakrájame na kúsky, s mäsom striedavo napicháme na kovové alebo drevené ihly alebo drevené špajdle. Pekáč vymastíme olejom, uložíme doň špízy a tie potrieme olejom. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Asi po 15 minútach obrátime na druhú stranu. Podávame s ryžou.

 


AdSense