Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 porcie): 4 morčacie rezne, soľ, čierne korenie, karí korenie 2 ČL horčice, 1 pór, 425 ml zaváraných marhúľ, 3 PL sójových klíčkov, 2 PL oleja, 1 konzerva (400 ml) kokosového mlieka, 2 ČL vývaru, 1 PL ryžového vína, 1 PL citrónovej šťavy, cukor

Postup: Rezne naklepeme a potrieme soľou, korením, karí a horčicou. Pór nakrájame na kolieska. Marhule necháme odkvapkať a nakrájame na kocky. Klíčky prepláchneme horúcou vodou. Na vyklepané rezne položíme marhuľové kocky, polovicu póru, klíčky, zavinieme a rolky poriadne zafixujeme niťou alebo špáradlami. Rolády opečieme zo všetkých strán na oleji, prilejeme kokosové mlieko a dusíme asi 10 minút.

Mäso udržujeme teplé. Zvyšný pór a 2 PL šťavy z marhúľ, vývar, ryžové víno a citrónovú šťavu pridáme do výpeku a necháme chvíľku variť. Ochutíme soľou, korením, cukrom a karí. Rolády so šťavou môžeme podávať s vínom.

 


AdSense