Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): Morčacie rezne (600 g/, zavárané broskyne, 1 balíček mandľových lupienkov, 125 g masla, hladká múka na obaľovanie, 1 - 2 ČL mletej červenej papriky, soľ

Postup: Umyté a osušené morčacie prsia pokrájame na tenké rezne, trocha vyklepeme a posolíme. Obalíme v múke zmiešanej s červenou paprikou. Na panvici rozpustíme maslo a rezne z jednej strany opekáme 4 - 5 min. Opečené rezne vyberieme, do neopečenej strany vtlačíme lupienky mandlí, vložíme späť do panvice a opekáme ďalších 4 - 5 min. Opečené rezne vyberieme a odložíme do tepla. Vo výpeku krátko osmažíme na tenko nakrájané broskyne. Rezne podávame obložené broskyňami, mandľovou stranou navrch. Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky alebo čerstvá bageta.

 


AdSense