Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g morčacích pŕs, 100 g hydinovej pečene, 400 g cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 50 g sterilizovaných šampiňónov, 50 g sterilizovaného hrášku, 1 kocka mäsového alebo zeleninového bujónu, mleté čierne korenie, soľ, olej

Postup: Umyté morčacie prsia nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme. Na rozohriatom oleji ich opečieme z oboch strán. Mäso vyberieme, vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok šampiňóny. Bujónovú kocku rozdrobíme, rozpustíme vo vriacej vode. Vývarom podlejeme zmes. Krátko podusíme, dochutíme soľou a korením. Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.

 


AdSense