Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 4 plátky morčacích pŕs, 1 malé maslo, 1 konzerva broskýň, 1 balenie údeného syra, 0,5 dl brandy, miešaný šalát na ozdobu

Postup: Mäso naklepeme a osolíme. V panvici zohrejeme maslo, pomaly na ňom opečieme rezne doružova z oboch strán. Na každú porciu mäsa dáme polovičku broskyne a prikryjeme plátkom syra. Panvicu prikryjeme a mäso dusíme tak, aby sa syr jemne roztopil. Mäso vyberieme, do výpeku prilejeme šťavu z broskýň a brandy. Omáčku krátko povaríme, mäso vrátime do panvice. Podávame s miešaným šalátom a ryžou alebo zemiakmi.

 


AdSense