Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g morčacieho mäsa, 150 g staršieho bieleho chleba nastrúhaného nahrubo, 100 g tvrdého syra, 10 ks sušených rajčín v oleji, 2 vajcia, 20 zelených olív bez kôstky, 3 vetvičky majoránu, olivový olej, soľ

Postup: Umyté, osušené mäso nakrájame ostrým nožom na tenké plátky, vložíme do mikroténovej fólie, naklepeme opačnou stranou tĺčika, osolíme. Sušené rajčiny dáme odkvapkať, rozmixujeme s opláchnutými olivami, postrúhaným syrom. Zmes premiešame s lístkami majoránu. Plátky potrieme zmesou. Každý plátok zrolujeme do rolády, previažeme ju niťou alebo prepichneme špajdlami, obalíme v rozšľahaných vajciach a v strúhanom chlebe, preložíme na papier na pečenie, zľahka pokvapkáme olejom. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C 20 m. Podávame so zeleninovým šalátom.

 


AdSense