Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 500 g morčacích pŕs, 200 g ananásu, 100 g kivi, 2 banány, 2 dl smotany, slepačí vývar, 1 citrón, 40 g mandlí, Solamyl, 50 g masla, soľ

Postup: Plátky morčacích pŕs naklepeme natenko do kruhového tvaru, osolíte. Ananás, kivi a banán pokrájame na malé kúsky, premiešame. Po 1 PL dáme do stredu každého plátku. Okraje mäsa naddvihneme, spojíme do mešca, previažeme., Vývar zohrejeme, na hrniec postavíme sito, mešce povaríme v pare 10 m. Mäso preložíme na pekáčik. Zvyšný banán zmixujeme so smotanou, vylejeme do hrnca, zohrejeme, pridáme trochu Solamylu rozmiešaného vo vode, citrónovú šťavu, trocha kôry. Mandle opečieme na masle, pridáme do omáčky, hotovú omáčku dosolíme, nalejeme k mäsu do pekáčika. Vo vyhriatej rúre pečieme 20 m, podávame s hranolčekmi.

 


AdSense