Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 450 g morčacích rezňov, 1 PL slnečnicového oleja, 75 g nadrobno pokrájanej cibule, 225 g plátkov šampiňónov, 50 g hladkej múky, 600 ml nízkotučného mlieka, 2 PL nasekanej petržlenovej vňate, 1 - 2 PL strúhaného chrenu, soľ, mleté čierne korenie

Postup: Mäso pokrájame na rezančeky dlhé 1 cm. V panvici zohrejeme 1 ČL oleja, cibuľu opražíme domäkka. Do mäsa vtrieme 1 ČL olej, pridáme ho k cibuli, pražíme 5 m. Pridáme šampiňóny, pražíme 3 m, zmes poprášime múkou, miešame 1 m, potom zalejeme mliekom. zovrieť, oheň znížime na minimum, vmiešame chren, bylinky, dochutíme soľou, korením, povaríme 5 m.

 


AdSense