Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 600 g morčacích pŕs, 200 g menších paradajok, 2 strúčiky cesnaku, 70 g Nivy, 70 g Mozarelly, 1 cibuľa, 50 g masla, soľ, korenie, šalvia

Postup: Z morčacieho mäsa pripravíme 4 rovnaké plátky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom, dáme na chvíľu do chladničky. Olúpanú cibuľu nakrájame nadrobno, speníme na masle, pridáme nakrájanú nivu, pri miernej teplote necháme rozpustiť, pridáme mozarellu nakrájanú na kocky, premiešame, necháme vychladnúť. Plátky mäsa opatrne naklepeme, spodnú časť dáme do syrov, zrolujeme, spevníme špáradlom alebo niťou. Umyté paradajky na vrchnej a spodnej časti nakrojíme, osolíme, posypeme drveným korením a na tenké plátky nakrájaným cesnakom, pokvapkáme olejom. Závitky a rajčiny pečieme v rúre. Lístočky šalvie opražíme na oleji, položíme na papierovú servítku, aby neboli mastné. Pri podávaní závitok doplníme pečenými rajčinami posypanými lístkami šalvie.

Príloha: varené zemiaky


AdSense