Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 2 čili papričky, 2 strúčiky cesnaku, hrsť červenej koriandrovej vňate, 2 limety, 700 g nahrubo zomletého mäsa, 2 ČL sójovej omáčky, 2 ČL sezamového oleja, 1 ČL kukuričnej múky, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL kukuričného oleja, 350 g strúčikov hrášku, 220 g fazuľových klíčkov

Postup: Papričky zbavené jadierok nakrájame nadrobno, dáme do misy, pridáme prelisovaný cesnak, umytú a osušenú koriandrovú vňať nakrájanu nadrobno (3 PL). Z umytej limety nastrúhame kôru, pridáme do misy, druhú limetu necháme na ozdobu. Do misy pridáme mleté mäso so sójovou omáčkou, sezamovým olejom, korením, kukuričnou múkou, premiešame, vytvarujeme 4 fašírky s priemerom 10 cm, z oboch strán ich potrieme kukuričným olejom, opekáme v rúre pri 190 °C 12 min. Po 6 min. obrátime. Na pare varíme 3 min. očistené strúčiky hrášku, pridáme fazuľové klíčky, prikryté necháme v pare 2 min. Zeleninu podávame pokvapkanú limetovou šťavou s fašírkami ozdobenými mesiačikmi limety.

 


AdSense