Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 200 g vykostených morčacích stehien, 100 g póru, 1 dl čínskej alebo sójovej omáčky, 100 g húb (šampiňóny, hlivy), 250 g očistenej rebarbory, veľký pomaranč, strúčik cesnaku, 1,5 dl kečupu, po 0,5 dl červeného vína a oleja, kúsok čerstvého zázvoru, soľ

Postup: Mäso pokrájame na rezance, potrieme postrúhaným zázvorom, polejeme sójovou omáčkou, časťou oleja s vínom, necháme niekoľko h odležať. Ošúpanú rebarboru nakrájame na rezance, sparíme vriacou vodou. Ošúpaný pomaranč pokrájame na menšie kúsky. Mäso prudko opražíme na oleji, na chvíľu pridáme pór, všetko vyberieme. V zvyšnom oleji smažíme huby, po chvíli pridáme pomaranč, sekaný cesnak, dolejeme zvyšok marinády, sójovej omáčky, podusíme. Na záver pridáme kečup, rebarboru, mäso, pór, krátko prehrejeme. Zdobíme rezom pomaranča, podávame s chlebom či zemiakmi.

 


AdSense