Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 150 g morčacích pŕs, 1 PL lúpaných nepražených mandlí, 2 PL olivového oleja, 1 ČL nízkotučnej horčice, bazalka, oregano, strúčik cesnaku, morská soľ, mleté čierne korenie, 2 PL Worcesterskej omáčky, šťava z citróna limetky

Postup: Osolené morčacie prsia dáme marinovať na 12 h do marinády zmiešanej so surovín a pridaných posekaných mandlí, prelisovaného cesnaku. Marinované prsia prudko orestujeme z oboch strán, podľa potreby občas podlejeme trochou vody, dusíme do mäkka. Pred podávaním pokvapkáme šťavou z citróna, ozdobíme limetom.

 


AdSense