Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 750 g morčacích pŕs, 100 g cibule, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 50 ml bieleho vína, 100 g ríbezľového kompótu bez šťavy, 4 vajcia, olej, oregano, soľ

Postup: Umyté, osušené mäso nakrájame na rezance, dobre osolíme. Očistenú nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na rozpálenom oleji, pridáme mäso, opečieme dočervena. K opečenému mäsu pridáme pokrájané huby, ríbezľový kompót, ochutíme oreganom, podlejeme vínom, dusíme. Z vajec upečieme tenké omelety (1 vajce na 1 osobu), naplníme mäsovou zmesou, podávame so zeleninou.

 


AdSense