Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 200 g gaštanov, kuracia pečeň, 3 žemľa, 1 dl mlieka, 80 g masla, 3 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, trošku muškátového kvetu, petržlenová vňať.

Postup: Žemle natrháme, pokvapkáme mliekom, necháme zvlhnúť. Maslo vymiešame do peny s 3 žĺtkami, pridáme žemle, z ktorých sme vytlačili prebytočné mlieko, dochutíme soľou, vňaťou, korením, muškátovým kvetom. Pečeň nakrájame, podusíme na troške masla, pridáme k mase spolu s uvarenými, olúpanými nahrubo nasekanými gaštanmi. Nakoniec vmiešame vyšľahané bielky, naplníme moriaka. Pečieme 3 hod, nezabúdame podlievať.

 


AdSense