Suroviny (3 osoby): 400 g dolných morčacích stehien, soľ.
Plnka: 70 g olúpaných posekaných mandlí, 2 žemle, mlieko, soľ, mleté biele korenie, 2 vajcia
Postup: Maslo vymiešame so žĺtkami, pridáme žemle, ktoré sme predtým namočili do mlieka a vyžmýkali, soľ, mleté čierne korenie, mandle. Miešame s vyšľahaným snehom. Vykostené morčacie stehná jemne naklepeme cez fóliu, osolíme. Na polovičnú časť dáme plnku, prekryjeme druhou časťou, spojíme grilovacími ihlami. Stehná položíme na vymastený plech, podlejeme trochou vody, prikryjeme, dáme piecť do rúry, počas pečenia podlievame výpekom. Upečené stehná nakrájame, podávame so zemiakovými kroketami a šalátom.