Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 600 g morčacích pŕs alebo 4 morčacie rezne, 50 g pistáciových orieškov, čerstvá mäta, tavený syr (Lunex), hladká múka, olej, 200 g kumkvátov, 3 dl pomarančovej šťavy, 1 dl šľahačkovej smotany, 1 dl bieleho vína, 1 polievková lyžica cukru, 50 g kešu orieškov

Kumkváty sú bobule stromov Fortunella, zodpovedajú svojou stavbou citrusom, sú však zjavne menšie. Oválny kumkvát má vajcovité oranžové plody veľkosti asi 3 cm. Šupka je sladká, jedlá, dužina kyslá a šťavnatá. Jedia sa surové, nakrájané do ovocných šalátov. V Ázii sa kandizujú a zavárajú s cukrom ako kompóty.

 


AdSense