Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 1,5 kg morčacích pŕs, 1 PL octu, 4 PL oleja, 1/2 ČL soli, mleté čierne korenie, 2 ČL mletej sladkej papriky a 2 žlté papriky, 200 g syra Feta, 150 ml hydinového vývaru

Postup: Rúru predhrejeme na 175 °C. Mäso umyjeme, osušíme. V miske premiešame ocot, 2 PL olivového oleja, soľ, mleté korenie, cukor, mletú papriku. Omáčkou potriem mäso z oboch strán. Papriku prerežeme, vyberieme jadrovník, nakrájame na rezance. Slaný syr nakrájame, roztlačíme vidličkou. Na mäso rozotrieme syr, pridáme nakrájanú papriku a zo širšej strany zvinieme. Rolku previažeme kuchynskou niťou, v pekáči prudko opečieme na zvyšnom oleji, podlejeme vývarom, ktorý sme pripravili podľa návodu na obale. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme asi hodinu. Vyberieme z rúry, necháme aspoň 10 minút odpočívať a nakrájame na plátky. Podávame studené.

 


AdSense