Ježkovia s tajomstvom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 20 g mletého bravčového a hovädzieho mäsa, 4 vajcia, 100 g šampiňónov, 50 g masla, 1 cibuľa, 1 ČL petržlenovej vňate, celé čierne korenie, mleté čierne korenie, cestoviny na ozdobu (niťovky, špagety)

Postup: Mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením. Očistené šampiňóny opražíme na masle s posekanou cibuľou. Uvarené, olúpané vajcia prekrojíme, vyberieme žĺtky, jamky vyplníme praženými šampiňónmi. Naplnené polovičky vajec spojíme, obalíme v mäse. Zo vzniknutej fašírky vajcovitého tvaru na jednej strane formujeme papuľku ježka. Oči, nos vytvoríme z celého čierneho korenia, ako pichliače použijeme nevarené cestoviny. Ježkov dáme na vymastený plech, zakryjeme alobalom, pečieme pri 200 st C.

 


AdSense